Antena 3 CNN Politică Avocatul lui Firea: Băsescu poate fi audiat, va fi trimis în judecată. O "născocită" imunitate prezidenţială a fost aplicată de unii procurori

Avocatul lui Firea: Băsescu poate fi audiat, va fi trimis în judecată. O "născocită" imunitate prezidenţială a fost aplicată de unii procurori

Avocatul lui Firea: Băsescu poate fi audiat, va fi trimis în judecată. O "născocită" imunitate prezidenţială a fost aplicată de unii procurori
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Apr 2014   •   15:20

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a spus, marţi, că el crede că preşedintele Traian Băsescu va fi trimis în judecată, în urma plângerii penale care va fi depusă de senatoarea PSD.

 
"Plângerea trebuie să fie depusă ori până la sfârşitul zilei de azi (marţi - n.r.) ori până mâine dimineaţă, în funcţie de volumul de acte de care avem nevoie. (...) Cred că cetăţeanul Traian Băsescu va fi trimis în judecată", a spus avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte posibilitatea ca preşedintele Românie să fie cercetat în timpul mandatului, Bolcaş a spus că acest lucru este posibil, imunitatea fiind "o născocire".
 
"Procedural e ca procurorul să dispună începerea cercetărilor penale în cauză. Audierea preşedintelui se poate face cât acesta e în funcţie, imunitatea prevăzută de Constituţie nu are de-a face cu o născocită imunitate prezidenţială, ea a fost aplicată de unii procurori", a afirmat avocatul Bolcaş.

Am finalizat PLÂNGEREA penală împotriva lui Băsescu, se depune azi. Preşedintele nu are voie să ameninţe un parlamentar

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

Precizarea Administraţiei prezidenţiale vine după ce, preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică seară, la Realitatea TV, că senatorul Gabriela Firea "mai bine să se uite pe moşia soţului ei unde este primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă. (...) Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Băsescu.

Plângere penală pe numele lui Băsescu, după "atacul mafiot" la Firea. Preşedintele va merge la închisoare

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.
 

×
Subiecte în articol: Lucian Bolcas Gabriela Firea
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close