Antena 3 CNN Politică Băsescu îşi varsă nervii pe instituţiile statului şi televiziuni. Un nou atac furibund la adresa Antena 3

Băsescu îşi varsă nervii pe instituţiile statului şi televiziuni. Un nou atac furibund la adresa Antena 3

Băsescu îşi varsă nervii pe instituţiile statului şi televiziuni. Un nou atac furibund la adresa Antena 3
26 Apr 2015   •   14:08

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat din nou un mesaj pe pagina sa de socializare, în care atacă, din nou, instituţiile statului, dar şi televiziunile.

"Am să mă bat politic pentru apărarea mandatelor mele! RoTV, Rtv, A3 sunt în campanie furibundă împotriva mea. Uneori, alimentate chiar de instituţii ale statului devenite obediente stăpînilor pentru că unii îşi doresc să fie veşnici în funcţii. Două luni după încheierea mandatului nu am avut ieşiri publice. Mi-am dorit să urmeze o retragere lină din viaţa publică. Dar sistemul lui Năstase şi Voiculescu îşi doreşte o revanşă pentru toate înfrîngerile politice pe care i le-am administrat pînă la terminarea celui de al doilea mandat. Am sesizat în acest interval de două luni că obiectivul celor trei televiziuni este distrugerea, discreditarea celor zece ani ai mandatelor mele la Cotroceni. Şi, pentru acest motiv, nimic nu este jenant, de la atacarea tuturor membrilor familiei mele (noroc că sunt şi unii născuţi după 21.12.2014), la punerea nejustificată sub sechestru a terenului agricol cumpărat legal de Ioana şi pînă la punerea mea şi a ginerelui sub acuzare pentru şantaj sau arestarea unor persoane considerate emblematice în timpul celor zece ani de mandat.(...)", a scris fostul pre;edinte pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: atac institutii televiziuni Antena 3
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close