Antena 3 CNN Politică Blaga nu demisionează de la şefia PDL: Acum e o situaţie mai complicată

Blaga nu demisionează de la şefia PDL: Acum e o situaţie mai complicată

Blaga nu demisionează de la şefia PDL: Acum e o situaţie mai complicată
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Dec 2012   •   12:46

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, întrebat despre o eventuală demisie din funcţie în urma rezultatelor la scrutinul parlamentar, că el şi-a dat demisia de la PDL Bucureşti în urma alegerilor locale din 2008, de la MAI, dar acum este "o situaţie mai complicată", informează Mediafax.
   
Întrebat de o eventuală demisie a sa după rezultatul alegerilor, Vasile Blaga a spus: "E simplu să spui ăsta, dar eu când am pierdut alegerile pentru Bucureşti, eu mi-am dat demisia, în momentul în care am simţit la Interne să fac un pas în spate, mi-am dat demisia, de data asta situaţia e un pic mai complicată şi am discutat cu toţi colegii, va trebui să reconstruim partidul".
   
Blaga a spus, întrebat din nou dacă ia în calcul o demisie, că o astfel de decizie o ia într-un for al partidului şi nu la televizor, arătând că colegii săi au spus "cu totul altceva".
   
"Colegii astăzi au spus cu totul altceva. Decizia o iau într-un for al partidului, nu la televizor. Asta e o prostie. Sigur înţeleg unii care au luat 12% că şi-au dat demisia, este treaba lor", a adăugat Vasile Blaga.
   
În opinia sa, o convenţie extraordinară a partidului ar fi oportună în primăvară.
   
Mai mulţi lideri ai PDL, printre care Gheorghe Falcă şi Cezar Preda au cerut public demisia preşedintelui PDL Vasile Blaga, întrucât a existat un obiectiv de 24% la alegerile parlamentare, care nu a fost atins, aceasta fiind "o chestie de onoare", pentru a se porni discuţii privind o mişcare de dreapta.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului, din care fac parte membrii conducerii centrale a PDL şi liderii organizaţiilor judeţene.



×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close