Antena 3 CNN Politică Care este singura diferenţă dintre Iohannis şi Băsescu! Mugur Ciuvică: Face exact ceea ce făcea şi Băsescu în 2004!

Care este singura diferenţă dintre Iohannis şi Băsescu! Mugur Ciuvică: Face exact ceea ce făcea şi Băsescu în 2004!

Care este singura diferenţă dintre Iohannis şi Băsescu! Mugur Ciuvică: Face exact ceea ce făcea şi Băsescu în 2004!
18 Noi 2014   •   17:55

Co-preşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat că Partidul Naţional Liberal nou vrea să preia puterea în 2015 sau cel mai târziu în 2016, când vor fi alegeri parlamentare. PNL "nu vrea o cosmetizare a unui Guvern PSD, de ochii lumii", a mai spus Iohannis.

El a precizat că acest lucru se va întâmpla în 2015 sau cel mai târziu în 2016, când vor fi alegeri parlamentare.

Mugur Ciuvică a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu", despre declaraţiile lui Klaus Iohannis, cu privire la preluarea puterii.

"Eu nu sunt dintre cei două milioane de susţinători ai lui iohannis care au fost emoţionaţi de faptul că au fost câteva mii de oameni în diaspora care nu au putut să voteze şi alte mii care au stat la coadă, pentru că eu mai văzusem asta şi la alegerile din 2009 şi atunci nu s-a emoţionat nimeni, şi la referendumul de demitere din 2012. Am văzut cozi şi oameni care au rămas fără să mai poată vota. Şi de-aia nu am putut să empatizez, deci nu aveam cum să fiu mirat de ceea ce face acum Iohannis. Face exact ceea ce făcea şi Băsescu în 2004. Singura diferenţă dintre cei doi este ca Iohannis vorbeşte mai rar şi mai sec. Băsescu vorbeşte mai mult şi împănat, cu glumiţe. În rest sunt acelasi acţiuni".

×
Subiecte în articol: mugur ciuvica Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close