Antena 3 CNN Politică Ce spune Ponta despre negocierile dintre Dragnea şi Iohannis: "Era normal să râdem puţin"

Ce spune Ponta despre negocierile dintre Dragnea şi Iohannis: "Era normal să râdem puţin"

Ce spune Ponta despre negocierile dintre Dragnea şi Iohannis: "Era normal să râdem puţin"
de S.T.    |    02 Oct 2015   •   18:02

Premierul Victor Ponta a dezminţit zvonurile privind negocierile dintre PSD şi Cotroceni pe tema găsirii unui nou premier.

"Ieri dimineaţă a apărut pe sursele bine cunoscute, cred că la Digi 25 şi la stiripesurse.ro, cum gata Liviu Dragnea negocia cu Klaus Iohannis schimbarea mea. Întâmplător Liviu Dragnea era cu mine la Târgu Jiu şi Iohannis era în avion. Era normal să râdem puţin, că era greu să negocieze Liviu Dragnea care era cu mine cu domnul preşedinte Iohannis care era în avion", a spus Ponta, vineri, la Antena 3.

Victor Ponta s-a declarat pregătit să îşi ducă mandatul la capăt, precizând că va continua să facă partea sa de treabă.

"Eu îmi fac activitatea mea ca prim-ministru şi cât timp această coaliţie care tocmai a fost confirmată marţi rămâne fermă pe poziţie cred că obligaţia este să-mi fac treaba(...). Luni voi merge în Camera Deputaţilor pentru a prezenta modul în care autorităţile noastre sunt pregătite de primirea refugiaţilor. Avem pachetul de legi pentru achiziţiile publice...vine legea salarizării unitare, unde nici bunul Dumnezeu n-ar putea să mulţumească pe toată lumea fiind vorba de o problemă de bani şi avem bugetul pe 2016 în care trebuie să includem prevederile Codului Fiscal", a explicat Ponta, vineri, la emisiunea "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu"

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close