Antena 3 CNN Politică Cine este Traian Igaş: Vezi CV-ul şi declaraţia de avere ale noului ministru de Interne

Cine este Traian Igaş: Vezi CV-ul şi declaraţia de avere ale noului ministru de Interne

Cine este Traian Igaş: Vezi CV-ul şi declaraţia de avere ale noului ministru de Interne
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Sep 2010   •   18:29

Senatorul PDL Traian Igaş a fost numit, joi, în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, în locul ministrului demisionar Vasile Blaga. Acesta a anunţat că îşi depune demisia de onoare după scandalul iscat de protestul de vineri al poliţiştilor.

Traian Igaş s-a născut pe 29 septembrie 1968. În prezent este lider al grupului PDL din Senat şi preşedinte al Comisiei pentru Regulament. În legislatura 2004-2008, a ocupat funcţia de deputat.

Igaş a fost susţinut în alegeri de către primarul oraşului Arad, Gheorghe Falcă, fin al preşedintelui Traian Băsescu. În Senat, acesta s-a remarcat printr-un demers de înlocuire a lui Mircea Geoană de la conducerea instituţiei, în primăvară. Iniţiativa a rămas, însă, fără rezultat.

Vezi aici CV-ul lui Traian Igaş

Din 2007, Igaş este vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean al PDL Arad. Între 2000 şi 2004 a fost administrator la S.C. Costello 2000 S.R.L., iar între 1996 şi 2000 a fost director tehnic la S.C. Astralegno S.R.L.. Între 1990 şi 1995, Igaş a fost administrator la Organizaţia "Tineretul Liber Aradean".

Potrivit declaraţiei sale de avere, Igaş deţine trei terenuri, un luciu de apă şi două case în Pecica, judeţul Arad, şi, de asemenea, un apartament în municipiul Arad. Totodată, senatorul deţine două autoturisme, precum şi bijuterii de 10.000 de euro. Traian Igaş este asociat unic la SC Costello 2000 SRL.

Vezi aici declaraţia de avere a lui Traian Igaş

Vasile Blaga şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de ministru al Internelor, în urma protestului poliţiştilor de vineri din faţa Administraţiei Prezidenţiale. Blaga a precizat că demisia sa este una de onoare şi că nu poate accepta ca gestul unora să fie un element de raportare la toţi lucrătorii MAI.

Antena3.ro


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close