Antena 3 CNN Politică Cioloș, atacat din PNL: E un impostor politic. A avut sprijinul total al PNL şi a adus numai necazuri

Cioloș, atacat din PNL: E un impostor politic. A avut sprijinul total al PNL şi a adus numai necazuri

Cioloș, atacat din PNL: E un impostor politic. A avut sprijinul total al PNL şi a adus numai necazuri
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    16 Ian 2018   •   21:42

Intenţia lui Dacian Cioloş de a-şi face partid îl face pe fostul premier „un duşman al PNL”, de vreme ce vizează electoratul liberalilor, susţine Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2. 

În opinia sa, logic şi „de obraz” ar fi ca fostul premier să se alăture liberalilor „pentru că a avut numai de câştigat de pe urma PNL-ului, iar PNL-ul numai de pierdut de pe urma lui” până acum, potrivit gandul.info.

“Dacă discutăm despre Dacian Cioloş, discutăm despre un impostor politic. Dacian Cioloş a avut sprijinul total al PNL, a avut numai beneficii de pe urma (partidului – n.r.) şi a adus numai necazuri. Este unul dintre cei care au contribuit substanţial la scorul electoral prost de la ultimele alegeri. Şi acuma, când PNL-ul este în creştere, când opoziţia din România şi dreapta din România se încolonează în spatele Partidului Naţional Liberal, vine şi anunţă că face un nou partid. (…) Domnul Cioloş gândeşte să ia voturi de la PNL, adică vrea să dea o lovitură PNL-ului. Este un duşman al PNL-ului prin această afirmaţie pe care a făcut-o”, a declarat Viorel Cataramă. 

Liderul PNL nu dă prea multe şanse proiectului politic al lui Cioloş, despre care crede că nu va ajunge să treacă pragul electoral şi îi transmite fostului premier să se înscrie în PNL şi “să vină să muncească pentru creşterea Partidului Naţional Liberal.”
 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Viorel Catarama
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close