Antena 3 CNN Politică Codrin Ştefănescu: Aderarea lui Iohannis la liberali e un câştig şi pentru PNL, şi pentru USL

Codrin Ştefănescu: Aderarea lui Iohannis la liberali e un câştig şi pentru PNL, şi pentru USL

Codrin Ştefănescu: Aderarea lui Iohannis la liberali e un câştig şi pentru PNL, şi pentru USL
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    20 Feb 2013   •   21:06

Noul membru al PNL, Klaus Iohannis, este un câştig atât pentru partidul la care a aderat, cât şi pentru întrega Uniune Social Liberală, este de părere PSD-istul Codrin Ştefănescu.

"Pentru USL este extraordinar de bine că a venit. Este o mişcare înţeleaptă şi este  un câştig, pentru PNL şi mai mult, pentru că PNL are un lider important în Iohannis. PNL-ului chiar îi trebuia ceva de genul ăsta, liderul germanilor din România, e de dreapta, vine în PNL. Este un mesaj foarte bun", a spus miercuri social-democratul Codrin Ştefănescu, la emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Miercuri, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat că se înscrie în PNL. "Începând de astăzi sunt membru al PNL. Am luat hotărârea să devin membru PNL în urma invitaţiei exprimată de domnul preşedinte Crin Antonescu", a declarat Klaus Iohannis.


Iohannis: Nu exclud funcţia de premier. Antonescu: Îl consider potrivit şi de preşedinte al României

Citeşte şi Klaus Iohannis, în cărţi pentru un post de ministru în cabinetul Ponta II? Mi s-a oferit în Cabinetul Ponta I, dar nu am acceptat

Se teme Victor Ponta de Klaus Iohannis? Ce crede noul membru PNL


Klaus Iohannis se află la cel de-al patrulea mandat de primar al Sibiului. El este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) încă de la înfiinţare, din 1990, iar din 2001 este preşedintele formaţiunii.

Klaus Iohannis s-a lansat în politică în 2000, când FDGR a decis să aibă un candidat propriu la Primărie, cu scopul de a obţine mandate de consilieri locali.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close