Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, prima reacție după ce mai mulți colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: „Avem de-a face cu un complot”

Codrin Ștefănescu, prima reacție după ce mai mulți colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: „Avem de-a face cu un complot”

Codrin Ștefănescu, prima reacție după ce mai mulți colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: „Avem de-a face cu un complot”
de S.T.    |    19 Sep 2018   •   12:16

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că scrisoarea arată față reală a lucrurilor care se petrec în PSD.

„Avem de-a face cu un complot care vine într-un moment în care fiecare membru al PSD știe că partidul se bate ca să rezolve ultimele legi ca să pună cu botul pe labe această caracatiță care a sugrumat România ”, a spus el, miercuri, la Antena 3.

„Dragnea e la fel de lovit ca tot partidul. E omul care conduce un partid care se bate cu această caracatiță. Suntem aproape de a finaliza. Scrisoarea e un act de trădare la bătălia pe care o duce partidul”, a mai spus Ștefănescu.

„Discuția de la CEX va fi extrem de dură cu această chesiune, pentru că ne-a adus mari prejudicii”, a adăugat el.

Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12.30, informează Biroul de presă al partidului.
 

×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close