Antena 3 CNN Politică Consilier prezidenţial, "antena" lui Traian Băsescu pe lângă Victoria Nuland la Washington

Consilier prezidenţial, "antena" lui Traian Băsescu pe lângă Victoria Nuland la Washington

Consilier prezidenţial, "antena" lui Traian Băsescu pe lângă Victoria Nuland la Washington
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Oct 2014   •   14:16
Unul dintre consilierii lui Traian Băsescu ar fi promovat mesajul dur al secretarului de stat american Victoria Nuland, în varianta anti-Ponta, scrie Jurnalul Naţional
 
Iulian Fota a fost prezent la forumul la care Nuland a lansat atacul dur la adresa unor lideri europeni. 
 
O altă prezenţă demnă de consemnat la acelaşi eveniment, controversatul oficial maghiar Zsolt Nemeth, care a lansat mai multe atacuri anti-româneşti. 

Asistenta secretarului de stat pentru Europa - Eurasia, Victoria Nuland, a fost invitată să susţină principala expunere la panelul cu tema ''Relansarea atlantismului în Europa Centrală: pericole şi posibilităţi".
 
Alături de Nuland s-au aflat ca vorbitori secundari Iulian Fota, consilierul pentru securitate naţională la preşedinţia României şi Szolt Nemeth, şeful comisiei de politică externă a parlamentului de la Budapesta.
 
Rezultă că ''traducerea'' mesajului oficialului american în varianta exclusiv anti-Ponta a fost transmisă la Bucureşti de ''antena'' lui Băsescu, prezenţă activă la eveniment., scrie Jurnalul Naţional.
 
Reacţia promptă de respingere a criticilor transparente la adresa regimului antidemocratic al lui Viktor Orban a fost asigurată de Nemeth Szolt, binecunoscut şi pentru acţiunile şi declaraţiile agresive la adresa României.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close