Antena 3 CNN Politică Contracte publice făcute CADOU în ajunul Crăciunului

Contracte publice făcute CADOU în ajunul Crăciunului

Contracte publice făcute CADOU în ajunul Crăciunului
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Ian 2014   •   10:27

În ajunul Crăciunului au fost atribuite mai multe contracte publice. Printre ele se numără contractele încheiate de CNADNR pentru deszăpezirea şi întreţinerea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor pe timp de iarnă, în valoare totală de 170 de milioane lei, însă şi alte contracte încheiate de instituţii publice. 

 
Cel mai mare contract încheiat de CNADNR cuprinde drumurile aflate în subordinea Direcţiei Regionale Bucureşti. Contractul este încheiat pe o perioadă de 2 ani şi are o valoare totală de 60 de milioane de lei. 
 
Printre firmele câştigătoare se află şi firma Tel Drum Alexandria, firmă care are legături strânse cu vicepremierul Liviu Dragnea. 
 
La Buzău, deszăpezirea va fi făcută de firma Mecan Construct, deţinută de consilierul judeţean Dumitru Dobrică. 
 
Pentru deszăpezirea drumurilor aflate în subordinea DRDP Cluj se cheltuie 30 milioane lei, în timp ce pentru regionala Timişoara suma contractelor ajunge la peste 20 milioane lei. 
 
Întreţinere pe timp de iarnă va fi făcută şi pe Autostrada Dumbrava - Pecica, pentru care se va plăti 12 milioane de lei, în condiţiile în care, până în prezent s-au construit doar 42 de km din autostradă. 
 
Un alt contract atribuit în ajunul crăciunului este cel încheiat de RAAPPS pentru achiziţionarea de echipament IT în valoare de 14 milioane de lei. 
 
Cădouri în ajun au primit şi consiliul local al municipiului Topliţa, care a încheiat un contract pentru construirea tribunelor şi a vestiarelor la Stadionul Municipal, precum şi comuna Vânători, care îşi modernizează sediul primăriei.
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close