Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre Mircea Geoană: Oricine poate fi contracandidat pentru oricine

Crin Antonescu, despre Mircea Geoană: Oricine poate fi contracandidat pentru oricine

Crin Antonescu, despre Mircea Geoană: Oricine poate fi contracandidat pentru oricine
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    12 Dec 2012   •   15:42

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, co-preşedinte al Uniunii Social Liberale, a declarat, miercuri după-amiază, referitor la posibilitatea ca senatorul Mircea Geoană să-i fie contracandidat la alegerile prezidenţiale, că "oricine poate fi contracandidat pentru oricine".

VEZI REPARTIZAREA MANDATELOR ÎN VIITORUL PARLAMENT

Referitor la dorinţa lui Mircea Geoană ca, în viitor, să fie pus în postura de a desemna el candidatul pentru funcţia de prim-ministru, Crin Antonescu a comentat că este dreptul "fiecărui om să aibă proiecte, aspiraţii, ambiţii".

Mircea Geoană, fostul preşedinte al Senatului, a declarat, miercuri, că ambiţia sa este să desemneze prim-miniştri şi nu să fie desemnat premier.


"Nu doresc ca numele meu să fie folosit de oricare dintre tabere în acest război politic post electoral. Decizia de nominalizare a unui candidat pentru funcţia de premier aparţine partidului care a câştigat alegerile şi alianţei care a câştigat alegerile, în speţă PSD şi USL. Deciziile statutare ale PSD sunt cele care au valoare şi sunt singurele care pot să afecteze decizia majorităţii create după aceste alegeri câştigate zdrobitor de către USL. Vreau să infirm şi rog cu foarte multă insistenţă şi pe cei din politică şi pe cei din media să nu mai invoce numele meu cu privire la aşa-zise negocieri în interiorul USL sau în exteriorul USL. Nu au existat şi nu vor exista astfel de negocieri", a spus Geoană, la Palatul Parlamentului.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PSD usl premier
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close