Antena 3 CNN Politică Cui dă dreptate Adrian Năstase în conflictul din interiorul PSD

Cui dă dreptate Adrian Năstase în conflictul din interiorul PSD

Cui dă dreptate Adrian Năstase în conflictul din interiorul PSD
19 Iun 2017   •   14:18

Adrian Năstase a postat pe blogul său o amplă analiză a situației actuale din PSD, ocazie cu care a subliniat că cea mai bună soluție este ca moțiunea de cenzură să treacă.

"Atunci cand, la Hotel Confort, partidul mi-a retras, in 2006, sprijinul politic, a doua zi mi-am anuntat demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Desi am considerat acea decizie nedreapta. De aceea cred ca Sorin Grindeanu trebuia sa-si dea demisia din functia de premier dupa decizia unanima a CEX. Chiar dacă el considera acea decizie nedreapta. Putea sa se bata apoi in interiorul partidului pentru a dovedi ca acuzele sunt nejustificate. Solutia pe care a ales-o este nefericita pentru partid. In definitiv, si el a fost o vreme membru al CEX si a participat la alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte al partidului.

Nici Victor Ponta nu cred ca procedeaza bine. Spre deosebire de Grindeanu, el are mai multă experientă si ar trebui să stie că testul motiunii de cenzură risca sa afecteze unitatea PSD, intr-un moment in care opozitia se strange in jurul noului presedinte al PNL.

Am vorbit vineri si cu Dragnea si cu Ponta pentru a incerca reluarea dialogului. Vizita lui Grindeanu la Timisoara, patima adaugata mesajului, au facut imposibil acest lucru", a scris Adrian Năstase.

Continuarea, pe adriannastase.ro.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase PSD motiune de cenzura
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close