Antena 3 CNN Politică Cum comentează situația politică din România, Mircea Badea și Vadim Tudor: Rupeam șira spinării mafiei românești și internaționale

Cum comentează situația politică din România, Mircea Badea și Vadim Tudor: Rupeam șira spinării mafiei românești și internaționale

Cum comentează situația politică din România, Mircea Badea și Vadim Tudor: Rupeam șira spinării mafiei românești și internaționale
22 Oct 2014   •   00:06

Corneliu Vadim Tudor, candidat la Preşedinţia României din partea Partidului "România Mare", a fost invitatul lui Mihai Gâdea, marţi seară, în "Biroul preşedintelui".

Întrebat a cât oară este de când candidează la alegerile prezidențiale, Corneliu Vadim răspuns că nu-i îi este rușine să recunoască: "Nu este un secret, am mai spus-o, a cincea oară".

"Dacă țara era normală, a doua oară în decembrie 2000, eu eram lăsat să ajung pe acel fotoliu și rupeam șira spinării mafiei românești și internaționale. Eu sunt ca o baterie care se reîncarcă de dimineața până seara", a mai adăugat Corneliu Vadim Tudor.

" Când sunt mai trist și mi se întâmplă, eu am câteva secvențe favorite la care apelez: una dintre ele este cea cu Orban, alta mai recentă cu Udrea când încearcă să facă exerciții de dicție. Dar, o secvență redutabilă pe care m-am bazat ani, ca să mă scoată din starea de splin, este cea cu dumneavoastr, în Parlamentul României, când Traian Băsescu citea pe foaie și condamna comunismul", a rememorat Mircea Badea momentul.

"Atunci, junele Victor Ponta, într-o emisiune de seară, m-a făcut huligan. (...) Eu am fost toată viața mea așa cum au fost părinții mei, un naționalist", a răspuns Corneliu Vadim Tudor.

Un alt subiect comentat cu umorul caracteristic celor doi, este acela în care manelistul Jean de la Craiova cântă la mormântul actorului Bruce Lee, aflat în Seattle, Washington.

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close