Antena 3 CNN Politică Dan Șova, prima reacție la scandalul din 2008 de la paintball. Ce spune despre intervenția polițiștilor

Dan Șova, prima reacție la scandalul din 2008 de la paintball. Ce spune despre intervenția polițiștilor

Dan Șova, prima reacție la scandalul din 2008 de la paintball. Ce spune despre intervenția polițiștilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2017   •   08:47

Fostul ministru Dan Șova a avut o primă reacție la scandalul din 2008, cu un echipaj de poliție. Șova a declarat, pentru știripesurse.ro, că victimele ar fi pătruns în poligonul de paintball, unde ar fi fost atinse accidental cu de bile cu vopsea.

”Despre evenimentul din 2008, lucrurile sunt simple! Am fost cu inca 20 de oameni la o partida de paint-ball pe munte, langa Predeal, in poligon special! La un moment dat, prin poligon au trecut doua persoane si una dintre ele a fost atinsa de o bila, in interiorul poligonului! Nu de catre mine! Persoanele respective au sesizat Politia, s-a facut o ancheta ampla si s-a constatat ca nu se intamplase nimic”, a spus Dan Șova.

Cu toate acestea, într-o declarație pentru dcnews.ro, Şova se contrazice în declaraţii.

”(...)La un moment dat, pe lângă poligon au trecut din greșeală o pereche, soț și soție. Soțul a declarat că ar fi fost atins de o bilă. Nu am văzut nici eu, nici ceilalți.(...)”, a spus fostul politician.



 

×
Subiecte în articol: dan sova
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close