Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: Mă bucur că USL rezistă. Este proiectul care a eliberat România de cel mai nociv om politic din ultimii 22 de ani

Dan Voiculescu: Mă bucur că USL rezistă. Este proiectul care a eliberat România de cel mai nociv om politic din ultimii 22 de ani

Dan Voiculescu: Mă bucur că USL rezistă. Este proiectul care a eliberat România de cel mai nociv om politic din ultimii 22 de ani
de M.T.    |    13 Ian 2014   •   18:03

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, spune că USL şi-a reconfirmat astăzi unitatea şi ţelul de înlăturare a duşmanului comun, regimul Băsescu.

Într-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu spune că proiectul USL a generat eliberarea Romaniei de cel mai nociv om politic al ultimilor 22 de ani.

„Mă bucur sincer că USL rezistă în continuare. Este proiectul care a generat eliberarea României de cel mai nociv om politic al ultimilor 22 de ani şi care şi-a asumat, încă de la formare, «însănătoşirea» României din 2012 şi ducerea la îndeplinire a speranţelor românilor”, a scris Dan Voiculescu.

De asemenea, preşedintele fondator al Partidului Conservator a ţinut să precizeze că USL este „un proiect foarte drag mie, în care am crezut şi cred”.

În final, Dan Voiculescu a apreciat „atitudinea lui Victor Ponta şi a lui Crin Antonescu, care au înţeles prioritatea obiectivului comun, de schimbare a regimului corupt şi clientelar”.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close