Antena 3 CNN Politică De ce se ascunde Elena Udrea la Roman? ”Dacă dau ochii cu ea îi rup picioarele”

De ce se ascunde Elena Udrea la Roman? ”Dacă dau ochii cu ea îi rup picioarele”

De ce se ascunde Elena Udrea la Roman? ”Dacă dau ochii cu ea îi rup picioarele”
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Noi 2012   •   22:46

A plecat din Bucureşti pentru că toată lumea o huiduia. A fugit la Pinalti să o salveze, să ajungă în Parlament, să aibă imunitate. Dar ce credeţi, românii nu ştiu cu cine au de-a face?

Duminică seara, la Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat o anchetă explozivă despre un oraş pe care Pinalti şi Udrea cred că-l pot cumpăra. Ce spun oamenii despre încercarea de cumpărare de conştiinţe?

Chiar primarul Romanului, Laurenţiu Leoreanu,  este cel care se ocupă de campania doamnei Elena Udrea. Acesta a declarat că doamna Udrea s-a integrat deja în comunitate. Udrea este plimbată numai cu maşina primăriei şi este păzită de bodyguarzi. De ce este primarul atât de recunoscător faţă de Elena Udrea? Pentru că aceasta a pompat bani către primăria dânsului, nu mai puțin de 15 milioane de euro, care sunt în acest moment investiți în diferite părți ale orașului.

De când a şi-a închiriat apartamentul la Roman, Elena Udrea nici măcar nu a călcat pe acolo, a stat numai la hotel. Oare să fie coincidenţă faptul că apartamentul este chir vizavi de casa primarului?

Însă părerea oamenilor despre candidată nu este prea bună. Ei nu vor "bătaie de cap". S-au săturat să le taie pensiile, salariile şi pantofii cu toc pe care i-a dat în campanie nu i-a încălzit cu nimic.

Populaţia Romanului doreşte ca ea să plece şi promite să nu dea nici un vot măcar pentru ea. "Noi îi transmitem aşa, de unde a venit acolo să se ducă", spune o femeie supărată. O altă doamnă ameninţă chiar că "daca va da ochii cu ea" îi rupe picioarele.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Pinalti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close