Antena 3 CNN Politică Dragnea, în plin turneu: Judeţele Constanţa şi Tulcea vor alcătui cel mai probabil regiunea Dobrogea

Dragnea, în plin turneu: Judeţele Constanţa şi Tulcea vor alcătui cel mai probabil regiunea Dobrogea

Dragnea, în plin turneu: Judeţele Constanţa şi Tulcea vor alcătui cel mai probabil regiunea Dobrogea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Iun 2013   •   21:15

Judeţele Constanţa şi Tulcea vor alcătui cel mai probabil regiunea Dobrogea, spune vicepremierul Liviu Dragnea aflat în plin turneu naţional pentru dezbaterea proiectului de regionalizare.

Ministrul Dezvoltării Regionale a mers în mai multe oraşe pentru a discuta cu autorităţile locale despre ce presupune împărţirea ţării în mai multe regiuni.

 
Şeful de la Dezvoltare a dat asigurări că împărţirea administrativă a ţării nu va presupune desfiinţarea comunelor sau a oraşelor. 
 
"Această ţară trebuie modernizată, nu renunţ la ideea să facem lucrul acesta , discutăm de viitor, serios. Sunt suficiente argumente pentru ca Constanţa şi Tulcea să formeze o regiune. Analizăm care este potenţialul de dezvoltare pentru Dobrogea, dacă va fi o regiune cu Tulcea şi Constanţa", a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.
 
Ministrul Dezvoltării Regionale a mers deja în mai multe oraşe pentru a discuta cu autorităţile locale despre ceea ce înseamnă împărţirea ţării în mai multe regiuni.

 


 
 

×
Subiecte în articol: regionalizare Liviu Dragnea Tulcea dobrogea
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close