Antena 3 CNN Politică Dragnea: Voi vota împotriva cererii DNA de urmărire penală în cazul Plumb. Să ţipe şi ambasadele

Dragnea: Voi vota împotriva cererii DNA de urmărire penală în cazul Plumb. Să ţipe şi ambasadele

Dragnea: Voi vota împotriva cererii DNA de urmărire penală în cazul Plumb. Să ţipe şi ambasadele
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Sep 2017   •   23:20

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seara, la Antena 3, că va vota împotriva cererii DNA de ridicare a imunităţii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, spunând că va face asta, chiar dacă „ţipă ambasadele”.

Întrebat cum va vota Parlamentul în cazul cererii de urmărire penală a ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, Dragnea a răspuns: „Eu voi vota împotrivă pentru că, după părerea mea, este o ficţiune şi este un atac serios la Guvern. Sunt doi miniştri importanţi pentru această ţară. Peste o săptămână ce face? Mai ia doi, nu? Eu voi vota împotrivă, o spun de acum, să ţipe toţi, şi ambasadele să ţipe. Am dreptul ăsta constituţional să votez aşa cum cred eu. (...) Colegii să se uite în acest dosar și să voteze cum simt ei”, a spus șeful PSD, Liviu Dragnea, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Procurorii cer urmărirea penală pentru Rovana Plumb în legătură cu săvârşirea complicităţii la infracţiunea de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în exercitarea funcţiei ministeriale.

Sevil Shhaideh, urmărită penal. Vicepremierul, la DNA: Am calitatea de suspect

DNA cere urmărirea penală a ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb

Citiți și Afacerea care cutremură PSD. Insula Belina și Brațul Pavel, date spre închiriere la Tel Drum de Guvernul Boc

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close