Antena 3 CNN Politică Fostul șef TAROM, dezvăluire-șoc: Ponta a încercat să vândă TAROM în Qatar, în Emirate și în Turcia

Fostul șef TAROM, dezvăluire-șoc: Ponta a încercat să vândă TAROM în Qatar, în Emirate și în Turcia

Fostul șef TAROM, dezvăluire-șoc: Ponta a încercat să vândă TAROM în Qatar, în Emirate și în Turcia
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2017   •   10:22

Victor Ponta a încercat să vândă TAROM în Qatar, Emiratele Arabe Unite și în Turcia, în 2013, pe când se afla la conducerea Guvernului, dar nicio companie nu a fost interesată, a afirmat fostul director al TAROM Nicolae Demetriade, la un post de televiziune, scrie stiripesurse.ro. Victor Ponta a confirmat informația.

"Această problemă cu vânzarea companiei este o gogoriță. Sunt multe piste false. Domnul prim-ministru Ponta a fost în 2013 în Qatar, în Emirate, în Turcia, a discutat peste tot despre vânzarea companiei", a afirmat Nicolae Demetriade.

Nimeni n-a fost, însă, interesat, a precizat fostul director al companiei.

”Nu prezintă intres pentru cineva să preia o companie cu 500 de milioane de dolari pierdere. Oricine vrea să-și facă o companie în România în trei luni o face, o ia de la zero, fără bătaie de cap”, a mai spus acesta.

Replica fostului premier nu a întârziat să apară. Victor Ponta recunoaște, într-o postare pe Facebook, că a purtat discuții „personale, oficiale și detaliate” cu Turkish Airlines, Qatar, Emirates si Etihad ”patru din cele mai puternice si bogate companii aeriene din lume”, în care le-a prezentat ”intenția Guvernului Romaniei de a avea un investitor strategic pentru TAROM”.

”Spre deosebire de prostiile populiste anuntate de cuplul comic Dragnea - Cuc eu stiu sigur ca TAROM nu poate sa supravietuiasca singur cu discursuri pompoase in competitia de pe piata europeana si mondiala !!! Dincolo de problemele generate de competitia cu firmele low cost TAROM are prea multi angajati "la sol", management politic si neprofesionist, iar ratele pentru achizitiile faraonice fara noi venituri vor epuiza rapid si ultimele resurse din conturi”, a scris Ponta, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close