Antena 3 CNN Politică FOTO. Preşedintele Băsescu, la o cafea cu liderii fundaţiei Mişcării Populare

FOTO. Preşedintele Băsescu, la o cafea cu liderii fundaţiei Mişcării Populare

FOTO. Preşedintele Băsescu, la o cafea cu liderii fundaţiei Mişcării Populare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Apr 2013   •   10:32

Preşedintele Traian Băsescu a postat, pe o reţea de socializare, mai multe fotografii de la întâlnirea pe care a avut-o duminică la restaurant cu membrii Mişcării Populare.



"Preşedintele la discuţii cu liderii ", a scris şeful statului în descrierea imagilor postate pe Facebook.



Traian Băsescu s-a întâlnit duminică, la un restaurant din Capitală, cu iniţiatori ai fundaţiei "Mişcarea Populară”.

Şeful statului i-a scos la restaurant pe liderii Mişcării Populare. Printre aceştia, preşedintele Fundaţiei, Marian Preda şi consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu şi Sebastian Lăzăroiu.

Preşedintele le-a promis că îi va sprijini ori de câte ori îi vor cere ajutorul. Preşedintele a profitat de moment şi le-a spus din nou adio liderilor PDL.

Traian Băsescu a mers să se întâlnească cu membrii Mişcării Populare în acelaşi local unde obişnuia să iasă cu liderii PDL, la restaurantul de lângă sediul din Modrogan.

Laude vin şi de la noii favoriţi ai preşedintelui. Marian Preda, cel propus să fie liderul Fundaţiei Mişcarea Populară, spune că Traian Băsescu este ca un tată spiritual, dar nu se va implica în conducerea noului proiect.

Transformarea Mişcării Populare într-un partid politic nu este exclusă. Mai mult, consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu le-a dat de înţeles susţinătorilor Mişcării Populare că ONG-ul ar putea căpăta formă politică anul viitor, când sunt programate alegerile prezidenţiale.



×
Subiecte în articol: Miscarea Populara
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close