Antena 3 CNN Politică "Frunzăverde - un gunoi". Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu de pe Facebook

"Frunzăverde - un gunoi". Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu de pe Facebook

"Frunzăverde - un gunoi". Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu de pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Mar 2012   •   07:15

Plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL a fost o surpriză neplăcută pentru colegii de partid, care nu au bănuit niciun moment negocierile cu PNL.  În timp ce Elena Udrea, Vasile Blaga sau Mircea Toader au fost şocaţi de vestea primită, Sebastian Lăzăroiu a trecut imediat la atac. Fostul ministru al muncii l-a numit pe Frunzăverde "un gunoi".  "Cutremurul" din PDL le-a determinat pe Elena Udrea şi Anca Boagiu să dea imediat asigurări că nu au de gând să-şi schimbe culoarea politică.

Anunţul bombă a fost făcut de vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu. Liberalii i-au propus lui Sorin Frunzăverde să devină şi vicepreşedinte PNL. Pentru a ocupa această funcţie, va trebui să se înscrie în rândurile liberalilor.

Alături de prim-vicepreşedintele PDL, la PNL ar urma să treacă toţi cei trei parlamentari democrat-liberali din judeţ - un senator şi 2 deputaţi, precum şi primarii PDL din judeţ, 42 la număr.

Vestea a picat ca un fulger asupra liderilor PDL. Democrat-liberalii speră ca plecarea primvicepreşedintelui partidului să nu aibă un efect de avalanşă.

Cel mai dur atac la adresa lui Sorin Frunzăverde a venit de la Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier al lui Traian Băsescu. "Frunzăverde - un gunoi", a scris acesta pe Facebook.

În prezent, Sorin Frunzăverde este preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea PDL.

Acesta este mesajul postat de Lăzăroiu pe Facebook:







×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close