Antena 3 CNN Politică Iohannis fuge de dezbaterea electorală de la Antena 3. Gâdea: Probabil că nici el nu crede că va câştiga alegerile

Iohannis fuge de dezbaterea electorală de la Antena 3. Gâdea: Probabil că nici el nu crede că va câştiga alegerile

Iohannis fuge de dezbaterea electorală de la Antena 3. Gâdea: Probabil că nici el nu crede că va câştiga alegerile
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Noi 2014   •   11:16

Candidatul ACL la prezidenţiale Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la dezbaterea electorală organizată de postul de televiziune Antena 3 şi programată pentru această seară.

"Am fost la două dezbateri, cine a avut urechi de auzit a auzit", a declarat Iohannis, de la sediul partidului.

"Ieri i-a fost trimisă o a patra invitaţie la Antena 3. (...) Pe toate le-a declinat, aşa cum a făcut şi acum, de dimineaţă, pe răcoare", a declarat jurnalistul Adrian Ursu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Klaus Iohannis îmi aduce aminte perfect de Traian Băsescu. E totuşi bizar să arăţi atât de diferit şi să fii atât de asemănător cu Traian Băsescu în practicile lui din campania din 2009. La un moment dat, Traian Băsescu se plângea că nu e invitat la Antena 3. L-am invitat, după care a zis că nu vine", a declarat directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea.

Gâdea a arătat că ultima invitaţie oficială la dezbaterea electorală organizată de Antena 3 a fost lansată în cursul zilei de ieri.

"Ieri, văzând că nu a dat răspuns pentru confruntarea din această seară, i-am trimis o nouă scrisoare prin care l-am invitat la dezbatere şi, pentru a fi lucrul bine făcut, i-am spus că e foarte mare nevoie să ne dea un răspuns până în seara respectivă, la ora 19", a spus Mihai Gâdea, precizând că nici această scrisoare nu a primit niciun fel de răspuns.




Antena 3 a trimis o invitaţie oficială staffului de campanie al domnului Klaus Iohannis pentru a participa la dezbaterea din aceasta seară cu Victor Ponta. Până acum, liderul PNL a fost doar la televiziunile preferate.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close