Antena 3 CNN Politică Liderii USL şi cei ai UDMR au discutat, la Guvern, despre încheierea unor alianţe politice locale

Liderii USL şi cei ai UDMR au discutat, la Guvern, despre încheierea unor alianţe politice locale

Liderii USL şi cei ai UDMR au discutat, la Guvern, despre încheierea unor alianţe politice locale
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Iun 2012   •   22:22
Liderii USL şi cei ai UDMR au discutat, marţi, la Guvern, despre încheierea unor alianţe politice pe plan local, pentru consolidarea majorităţii în unele consilii judeţene, prin care membrii UDMR să ocupe inclusiv posturi de vicepreşedinţi ai acestor consilii, informează mediafax.ro.
 
La discuţie au participat liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu şi secretarul general al PSD Liviu Dragnea, precum şi liderii UDMR Kelemen Hunor, Verestoy Attila şi Laszlo Borbely.
 
"S-a discutat despre colaborarea politică între UDMR şi USL, inclusiv despre alianţe pe plan local, pentru consolidarea unor majorităţi în consilii judeţene, inclusiv cu preluarea de către membrii UDMR a unor funcţii de vicepreşedinţi de consilii judeţene", a declarat senatorul UDMR Verestoy Attila.
 
Vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat la rândul său că, în ceea ce priveşte activitatea în Parlament, UDMR se află în opoziţie, dar nu se opune tuturor proiectelor de legi aflate în dezbatere.
 
Surse oficiale au declarat anterior că întâlnirea cu liderii UDMR are loc în contextul în care USL se bazează pe sprijinul acestei formaţiuni pentru adoptarea în Parlament a mai mult proiecte de legi.
 
Luni, Borbely a declarat că, în urma discuţiilor avute de reprezentanţii Uniunii cu cei ai USL, se preconizează formarea unor majorităţi UDMR-USL atât în Consilul Judeţean Mureş, cât şi în Consiliul Local Târgu Mureş.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close