Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu, atac DUR la Nichita: A ajuns un BĂRBAT PROST. Omul este PRAF... Mi-e şi ruşine că sunt coleg de partid cu el

Mădălin Voicu, atac DUR la Nichita: A ajuns un BĂRBAT PROST. Omul este PRAF... Mi-e şi ruşine că sunt coleg de partid cu el

Mădălin Voicu, atac DUR la Nichita: A ajuns un BĂRBAT PROST. Omul este PRAF... Mi-e şi ruşine că sunt coleg de partid cu el
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Mai 2015   •   13:03
Deputatul PSD Mădălin Voicu l-a atacat dur pe colegul său de partid, Gheorghe Nichita, după ce în presă au apărut informaţii şi interceptări despre cum primarul-spion al Iaşiului îşi urmărea amanta, folosindu-se de instituţiile statului, mai precis de Poliţia locală.
 
Mădălin Voicu nu se sfieşte să-l insulte pe Nichita, despre care spune că îl cunoaşte de mai bine de un deceniu, dar că nu se aştepta să ajungă "un bărbat prost", care "să cadă într-o patimă vecină cu nebunia" şi să facă "pânde" pentru o femeie.
 
"Îl cunosc pe Gigi (Gheorghe Nichita - n.r.) de 12 ani, dacă nu sunt chiar mai mult. N-am crezut că un personaj ca el să poată ajunge să fie un bărbat prost, pentru că, de fapt, asta este, un fraier.
 
Are şi o uşoară nuanţă de slăbiciune care ţine mai mult de un complex. Nu credeam că un bărbat poate fi atât de fraier - căsătorit, necăsătorit, edil, needil - să ajungă să se compromită şi să cadă într-o patimă vecină cu nebunia, cu erezia. Să faci tu pânde, urmăriri, pentru o fufă... să ajungi să-ţi încalci nişte reguli ale tale şi ale statului... Nu putea să angajeze o firmă particulară de agenţi care să facă serviciile astea?", s-a întrebat Mădălin Voicu, luni, la emisiunea Se întâmplă în România, de la Antena 3.
 
Vizibil oripilat de "patimile" primarului-spion, despre care spune că este "praf", senatorul Voicu a spus că-i este ruşine că este coleg cu Gheorghe Nichita.
 
"Mi-e şi ruşine că sunt coleg cu el de partid. Omul este praf... o fi şi vreun mare fante de Obor Nichita...", a adăugat Voicu.

INTERCEPTĂRI. Gheorghe Nichita, baronul spion din Iaşi, lucra cu clanul Cordunenilor, pentru a-şi urmări amanta

Gheorghe Nichita, baronul spion din Iaşi, a fost plasat sub control judiciar. Potrivit surselor judiciare, primarul din Iaşi nu a vrut să dea declaraţii în faţa instanţei. Din referatul procurorilor DNA reiese că Gheorghe Nichita folosea Poliţia Locală pentru a-şi urmări amanta, o tânără care lucra tot în Primăria Iaşi.

×
Subiecte în articol: Madalin Voicu Gheorghe Nichita
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close