Antena 3 CNN Politică Minciuni despre Mihai Gâdea, în procesul Marianei Rarinca

Minciuni despre Mihai Gâdea, în procesul Marianei Rarinca

Minciuni despre Mihai Gâdea, în procesul Marianei Rarinca
10 Sep 2015   •   23:28

Cazul Marianei Rarinca este departe de o soluţie şi, mai nou, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu aduce şi numele lui Mihai Gâdea în poveste. 

 
Mai exact, Livia Stanciu a declarat în faţa instanţei, sub jurământ, că Mihai Gâdea s-ar fi deplasat la domiciliul Marianei Rarinca, pentru a promite sume de bani, în schimbul unor dezvăluiri faţă de familia Stanciu.
 
Mihai Gâdea a explicat, în ediţia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, cât de absurde sunt aceste idei şi a povestit exact firul întâmplărilor. 
 
"În anii în care mi-am asumat, la fel ca toţi colegii mei, misiunea de a veni în faţa dvs şi de a vă arătat tot ce se întâmplă, am trăit tot felul de momente, minciuni şi chestiuni incalificabile. Dar mi le-am asumat, pentru că aşa este normal."
 
"Totuşi, astăzi am aflat că doamna Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a spus astăzi, în faţa judecătorilor, în faţa instanţei, sub jurământ, că i-a spus un cumnat, o rudă, care a aflat de la familia doamnei Rarinca, că eu aş fi fost la doamna Rarinca la un moment dat, ca să îi ofer sume importante de bani, pentru informaţii delicate referitoare la doamna Stanciu."
 
CITEŞTE ŞI: Mihai Gâdea, CEO Antena 3: Nu am oferit, pretins sau intermediat niciodată vreun avantaj financiar sau de altă natură Marianei Rarinca
 
"Evident, soţul doamne Rarinca a negat orice scenariu de acest tip. Dar acum vă întreb ceva: Dacă preşedina Înaltei Curţi, distinsa doamnă Stanciu a folosit în instanţă, ca să o înfunde pe doamna Rarinca, un neadevăr, folosind numele meu, persoana mea şi presupue acţiuni ale mele, ar putea să mai folosească şi vreun alt neadevăr? Este ceva ce cred că trebuie ca doamna Stanciu trebuie să clarifice", a explicat Mihai Gâdea. 
 

×
Subiecte în articol: ceo Antena 3 Mariana Rarinca
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close