Antena 3 CNN Politică Ministrul Apărării, despre cazul oficialului român la Chişinău: Nu este exclus să fie o provocare

Ministrul Apărării, despre cazul oficialului român la Chişinău: Nu este exclus să fie o provocare

Ministrul Apărării, despre cazul oficialului român la Chişinău: Nu este exclus să fie o provocare
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Noi 2012   •   11:51

Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, duminică dimineaţă, referitor la cazul ataşatului militar la Chişinău, că nu este exclus să fie vorba despre "o provocare", el adăugând că în diplomaţie uneori se poate întâmpla să ţi se ofere o cupă cu şampanie, "care poate să conţină şi altceva".
   
El a spus, într-o intervenţie televizată, că nu este exclus ca în cazul ataşatului militar de la Chişinău să fie vorba despre o provocare.
   
"Nu este exclus să fie o provocare", a spus Dobriţoiu, menţionând că este important de stabilit cu exactitate, în urma anchetei care va avea loc, ce s-a întâmplat în cazul ataşatului militar la Chişinău.
   
Întrebat despre ce provocare ar putea fi vorba în cazul diplomatului român, Dobriţoiu a răspuns: "Ştiţi cum mai sunt lucrurile în diplomaţie, se spune şi acea cupă poate să conţină şi altceva".
   
El a subliniat însă că important este ce va stabili ancheta în acest caz.
   
Ataşatul militar al României la Chişinău, colonelul Danicu Tănasă, a fost găsit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare de ebrietate la volan de Poliţia din Chişinău, ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu declarând că acesta a fost retras de la post şi că va urma o anchetă.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close