Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Udrea şi Băsescu trebuie să meargă la puşcărie! Preşedintele ne oferă zilnic motive pentru a fi suspendat

Mircea Badea: Udrea şi Băsescu trebuie să meargă la puşcărie! Preşedintele ne oferă zilnic motive pentru a fi suspendat

Mircea Badea: Udrea şi Băsescu trebuie să meargă la puşcărie! Preşedintele ne oferă zilnic motive pentru a fi suspendat
29 Oct 2014   •   12:47

"Astăzi, preşedintele Traian Băsescu a fost la invitat în cadrul unei emisiunii, unde a expectorat vreo două ore, cred", şi-a început Mircea Badea emisiunea.

Ultimele apariţii în calitate de preşedinte ale lui Traian Băsescu, l-au făcut pe Mircea Badea să reacţioneze: " Aţi văzut că nu ne mai împiedicăm în România de Constituţie?(...) Preşedintele Românie se află în campanie. O susţine pe Elena Udrea, mai mult decât face ea. Actualul preşedinte susţine un candidat la preşedenţie. Nu ştiu de ce îl plătim pe Băsescu, noi poporul. El pare că şi-a luat un concediu de la funcţia de preşedinte şi are funcţia de activist al unui candidat  la preşedenţia României. Nu am înţeles de ce trebuie să îi plătesc eu lui Udrea propagandiştii?".

" Vorbeşte enorm despre aşa-zisa justiţie, el fiind de neatins. Mie îmi provoacă scârbă situaţia în care un om vorbeşte despre justiţie şi cum îşi face treaba, el având imunitate la orice, neputând fi nici măcar cercetat, dar arestat preventiv. Dar el vorbeşte despre alţii",  a mai declarat Mircea Badea.

Actualul preşedinte, Taian Băsescu a declarat că începând din data de 22 decembrie se va înscrie în PMP, partidul Elenei Udrea: "El este actualul preşedinte al Românie şi ne spune în ce partid se va înscrie când nu va mai fi în funcţie. Atunci care este diferenţa între a spune că mă voi înscrie în PMP şi a mă înscrie în PMP?".

"Traian Băsescu oferă zilnic, zeci de motive de a fi suspendat. Eu am această idee, ea nu este fixă, este solidă şi corectă. Acest personaj sisnitru nu trebuie să termine pe funcţie", a mai adăugat realizatorul emisiunii "În gura presei".

Mircea Badea a analizat răspunsurile pe care preşedintele le-a dat: "Orice om din ţara asta are certitudinea că între Udrea şi Cocoş nu exista nicio legătură, din anumite puncte, dar financiar au existat multe".

Omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a încercat să şteargă urmele din dosarul Microsoft în care este anchetat.

Unul din motivele pentru care procurorii au insistat ca cei patru (Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan, Dumitru Nicolae (Niro) şi Gabriel Sandu) să fie propuşi pentru arestarea preventivă este şi atitudinea lor după ce s-a început ancheta în acest dosar.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close