Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană pleacă din vila RA-APPS: "Este o chirie mare"

Mircea Geoană pleacă din vila RA-APPS: "Este o chirie mare"

Mircea Geoană pleacă din vila RA-APPS: "Este o chirie mare"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Dec 2014   •   11:43

Mircea Geoană va renunţa la vila de la RA-APPS în care locuieşte în prezent. Senatorul a anunţat că este în curs de mutare şi nu îşi mai doreşte să locuiască acolo, chiria fiind foarte mare, de peste 3.000 de euro. 

Geoană era obligat, oricum, să plece din vila RA-APPS în mai puţin de două luni, deoarece odată cu excluderea din PSD, a pierdut şi funcţia de Înalt Reprezentant al Guvernului, care îi permitea şederea într-o locuinţă a Regiei. 
 
Mircea Geoană locuieşte în vila respectivă de aproape 10 ani, de pe vremea când era ministru de Externe, în guvernul lui Adrian Năstase. După încheierea mandatului, acesta şi-a prelungit şederea acolo, până la rezolvarea situaţiei locative, motiv pentru care a fost criticat de multe ori. 

"Nu există niciun interes pentru ca eu să stau aici. Voi notifica în aceste zile RA-APPS că sunt în curs de mutare şi voi renunţa la acest contract. Celor care încearcă, într-o manieră penibilă, să pună presiune prin orice mod pe un rival politic, le spun că sunt absolut penibili şi să nu se mai agite, voi sta în altă casă şi casa îi va reveni RA-APPS-ului. Este o chirie mare, este o chirie de peste 3.000 de euro, o chirie la preţul pieţei", a spus Mircea Geoană.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close