Antena 3 CNN Politică "Nu cred că am auzit-o vreodată în acest rol". Mădălin Voicu, despre purtătoarea de cuvânt-fantomă de la Camera Deputaţilor

"Nu cred că am auzit-o vreodată în acest rol". Mădălin Voicu, despre purtătoarea de cuvânt-fantomă de la Camera Deputaţilor

"Nu cred că am auzit-o vreodată în acest rol". Mădălin Voicu, despre purtătoarea de cuvânt-fantomă de la Camera Deputaţilor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Iun 2015   •   13:36
Purtătoarea de cuvânt-fantomă de la Camera Deputaţilor pare să fie cu adevărat o necunoscută. Nici colegii săi nu o cunosc.
 
Deputatul PSD Mădălin Voicu a spus despre Luminiţa Iordăchescu că nu ştia că este purtător de cuvânt, el crezând că a sa colegă se ocupa de chestiuni care ţin de relaţii internaţionale.
 
"Nimeni nu e perfect. O cunosc de mult timp. Ştiam că se ocupă de relaţii internaţionale, nu că e purtător de cuvânt. (...) N-am mai văzut-o însă de şase ani. (...) Chiar nu cred că am auzit-o vreodată în rolul de purtător e cuvânt", a spus deputatul PSD Mădălin Voicu, luni, la emisiunea Se întâmplă în România, de la Antena 3.

Angajaţii deputaţilor au un purtător de cuvânt... fantomă! Nimeni nu o cunoaşte pe doamna care ar trebui să se ocupe de relaţia cu presa. 

Noi am aflat că de fapt doamna purtător de cuvânt n-a fost numită pe această funcţie nici prin concurs, nici pe competenţe, ci de nevoie. 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close