Antena 3 CNN Politică Ovidiu Silaghi, despre solicitarea procurorului general: Poate află şi ea că sunt europarlamentar

Ovidiu Silaghi, despre solicitarea procurorului general: Poate află şi ea că sunt europarlamentar

Ovidiu Silaghi, despre solicitarea procurorului general: Poate află şi ea că sunt europarlamentar
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Sep 2013   •   20:46
Europarlamentarul PNL, Ovidiu Silaghi, consideră că procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a greşit când i-a trimis preşedintelui Traian Băsescu o solicitare de încuviinţare pentru a se începe urmărirea penală împotriva sa.
 
Silaghi susţine că el este deja europarlamentar şi că orice solicitare a procurorilor în cazul său trebuie adresată Comisiei Juridice din Parlamentul European, singura în drept să dea o astfel de încuviinţare.
 
„De miercuri eu sunt europarlamentar. Luni chiar voi fi prezent la lucrări şi poate află şi doamna procuror general între timp acest lucru”, a spus europarlamentarul PNL, potrivit pesurse.ro.
 
Ovidiu Silaghi a devenit europarlamentar după ce fostul europarlamentar Ramona Mănescu a fost desemnat ministru al Transporturilor. 
 
Ovidiu Silaghi şi-a dat demisia din funcţia de deputat pentru a merge la Bruxelles, chiar în timpul în care procurorii DNA, prin Parchetul General, solicitaseră încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru începerea urmăririi penale în dosarul deschis pe numele fostului ministru, presupus că ar fi primit şpagă de la fostul patron al Romstrade, Nelu Iordache.

DNA îl acuză că ar fi primit 200.000 de euro de la omul de afaceri Nelu Iordache, pentru derularea unor contracte




×
Subiecte în articol: Ovidiu Silaghi Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close