Antena 3 CNN Politică Ovidiu Silaghi, validat membru în conducerea PNL în locul lui Anghel. Diana Tuşa, interimar la PNL Brăila

Ovidiu Silaghi, validat membru în conducerea PNL în locul lui Anghel. Diana Tuşa, interimar la PNL Brăila

Ovidiu Silaghi, validat membru în conducerea PNL în locul lui Anghel. Diana Tuşa, interimar la PNL Brăila
Sursa foto: Ovidiu Silaghi
29 Mar 2010   •   16:32

Conducerea PNL a validat luni numirea lui Ovidiu Silaghi ca înlocuitor al fostului primar al municipiului Baia Mare Cristian Anghel în cadrul Biroului Politic Central. Liberalii au mai decis în CNEx, instalarea ca lider interimar al deputatului Diana Tuşa în fruntea filialei PNL Brăila după demisia senatorului Constantin Cibu.
"S-a aprobat noua conducere interimară de la Brăila, în urma demisiei senatorului Cibu (în urmă cu două săptămâni - n.r.) şi preşedinte interimar a fost desemnat deputatul Diana Tuşa", a spus Varujan Vosganian.
Senatorul Constantin Cibu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al PNL Brăila în data de 17 martie, motivând că este nemulţumit de componenţa Biroului Politic Teritorial Brăila, de numirea unui secretar zonal şi invocând lipsa autorităţii sale în filială.
Vosganian a mai precizat că liberalii au validat în şedinţa Consiliului Naţional Executiv şi "prezenţa domnului Ovidiu Silaghi drept membru al BPC în urma demisiei domnului Cristian Anghel".
În ceea ce priveşte locul de lider al filialei Maramureş, vacantat după arestarea lui Anghel. liderul PNL a anunţat că CNEx a stabilit ca filiala din Maramureş să numească în calitate de preşedinte interimar pe unul dintre vicepreşedinţi.
"În ceea ce priveşte PNL Maramureş, s-a decis ca Biroul teritorial să numească unul dintre vicepreşedinţi pentru a asigura interimatul", a precizat liberalul. După condamnarea lui Cristian Anghel, care deţinea şi funcţia de preşedinte al PNL Maramureş, Biroul Politic al filialei a decis ca interimatul să fie asigurat până la organizarea de alegeri de fostul deputat Ioan Hoban. Acesta însă a anunţat vineri că renunţă la funcţia de preşedinte interimar al PNL Maramureş, fiind mai dornic să se dedice exclusiv afacerilor, având în vedere mai ales faptul că este perioadă de criză.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close