Antena 3 CNN Politică Paleologu prevede un rezultat dezastruos al PDL la viitoarele alegeri din 2014

Paleologu prevede un rezultat dezastruos al PDL la viitoarele alegeri din 2014

Paleologu prevede un rezultat dezastruos al PDL la viitoarele alegeri din 2014
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Ian 2013   •   21:59

Theodor Paleologu, fost ministru PDL al Culturii, este de părere că din frământările partidelor de dreapta nu va ieşi mare lucru „în afară de un rezultat dezastruos la alegerile europene din 2014”.

"Eu nu prea nimic, speranţa fiind în genere proastă sfătuitoare în politică (cf. "Dialogul melian" la Tucidide). Eu doar observ, analizez, cîntăresc. Din , de care vorbeşte prietenul meu (Sever Voinescu - n.r.), nu ştiu dacă va ieşi mare lucru în afară de un rezultat dezastruos la alegerile europene din 2014 ca efect al diviziunii forţelor de "dreapta". Dar e şi ea un fenomen natural...", a scrie joi Toader Paleologu pe pagina sa Facebook.



Reacţia lui Paleologu vine după postarea de astăzi a lui Sever Voinescu, cel care spune că "PDL parcă nu mai e în stare să atragă nimic".

La sfârşitul anului trecut, Theodor Paleologu, secretarul executiv al PDL, critica situaţia în care se află partidul său: "O pleaşcă pică o dată şi nu se repetă aşa curând".

Aflat la un pas de excludere din partid, Sever Voinescu a stârnit luna aceasta critica PDL. Acuzat că a susţinut-o în campania electorală pe Maria Stavrositu, care a candidat din partea PPDD pentru un loc de deputat în Constanţa, Voinescu a fost catalogat de către prim-vicepreşedintele Cezar Preda drept "trădător".

Pe 14 decembrie 2012, Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL.




×
Subiecte în articol: Theodor Paleologu Sever Voinescu pdl
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close