Antena 3 CNN Politică Paradă de maşini de lux în parcarea Parlamentului. Membrii PDL nu s-au sfiit să îşi arate limuzinele

Paradă de maşini de lux în parcarea Parlamentului. Membrii PDL nu s-au sfiit să îşi arate limuzinele

Paradă de maşini de lux în parcarea Parlamentului. Membrii PDL nu s-au sfiit să îşi arate limuzinele
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Iun 2012   •   16:44

Parcarea Parlamentului a arătat azi ca o adevărată expoziţie de maşini de lux. Un Dodge portocaliu de 430 de cai putere a fost vedeta principală. Proprietarul este PDL-ist însa de putin timp.

Maşinile marca Audi sau BMW sunt preferatele PDL-istilor. Asta daca luam in considerare ce autoturisme erau in parcarea de la Palatului Parlamentului, acolo unde democrat-liberalii s-au intalnit ca sa-si aleaga noul presedinte.

Vedeta parcarii a fost insa un Dodge portocaliu evaluat la aproape 50.000 de dolari. O masina americana, puternica, o rasa pur sange a clasei sale, Dodge-ul cu 430 de cai putere a atras privirile tuturor democrat-liberalilor. Este si primul mare congres la care o vad, de altfel. Proprietarul bolidului este Cristian Dragan, un om de afaceri din Ilfov.

De la congres n-au lipsit nici masinile de lux japoneze, evaluate la cateva zeci de mii de dolari. Dar nici reprezentantele industriei auto germane, elegantele Mercedes-uri. Despre unul, surse spun ca ar apartine chiar fostului ministru al Turismului, Elena Udrea.

Nu toate autoturismele erau insa personale. Multi PDL-isti au venit la Congresul partidului cu masina de serviciu. Iar dupa specimenele auto din parcare, se pare ca nici Elena Basescu nu a venit cu Range Rover-ul la alegeri.


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close