Antena 3 CNN Politică Parlamentarii români ţin pasul cu moda de peste Ocean. Maşina care face furori la Hollywood, în garajul unui deputat PNL

Parlamentarii români ţin pasul cu moda de peste Ocean. Maşina care face furori la Hollywood, în garajul unui deputat PNL

Parlamentarii români ţin pasul cu moda de peste Ocean. Maşina care face furori la Hollywood, în garajul unui deputat PNL
de O.P.    |    24 Iul 2014   •   06:13

Parlamentarii români ţin pasul cu moda de peste ocean. Maşina electrică Tesla care a făcut furori la Hollywood a ajuns şi în România în garajul unui deputat PNL.

Mircea Cazan a dat aproape 70.000 de euro pe bijuteria electrică. Un alt parlamentar care ţine pasul cu tendinţele şi-a cumpărat o dubiţă de lux de opt locuri.

Sunt şi aleşi care iubesc sutele de cai putere. Mai mulţi senatori şi deputaţi se laudă în declaraţiile de avere cu bolizi foarte scumpi.

Autoturismul Tesla e o jucărie pentru oameni mari. Aşa zice proprietarul, deputatul PNL de Sibiu, Mircea Cazan. Sunt numai două astfel de maşini în România.

Maşina a făcut însă furori peste ocean. George Clooney şi Jay Leno au fost printre primii care au primit acest model. Tot din America s-a inspirat şi parlamentarul nostru.

Aproape 70 de mii de euro l-a costat, dar a meritat investiţia. Atrage toate privirile cu ea.

Un alt parlamentar e în pas cu tendinţele. Eduard Martin de la PSD a achiziţionat anul acesta un Mercedes Viano. Un fel de microbuz de opt locuri cu interioare de lux.

Colegii săi de partid, Manuela şi Miron Mitrea se laudă însă cu un bolid de sute de cai putere: un Lexus RX 300.

Social-democrată şi ea, Carmen Moldovan, conduce un Jaguar din 2007. 

Iubitor de maşini puternice este şi fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely care are un LEXUS GS 300 - 2009.

Printre parlamentarii pasionaţi de motoare puternice se numără şi Viorel Blăjuţ. El are un Bentley Continental. La rândul săi, Ioan Mihăilă are un Infinity. Chiar dacă au maşini de lux în parcare, cei mai mulţi dintre aleşi preferă să circule cu automobilele puse la dispoziţie de Parlament pentru care se şi decontează benzina.

×
Subiecte în articol: tesla
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close