Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, despre protestul de 1 Decembrie din Capitală: Extraordinar a fost, nu contenesc să mă mir

Mircea Badea, despre protestul de 1 Decembrie din Capitală: Extraordinar a fost, nu contenesc să mă mir

Mircea Badea, despre protestul de 1 Decembrie din Capitală: Extraordinar a fost, nu contenesc să mă mir
03 Dec 2015   •   00:22

Mircea Badea a ironizat, în timpul pasei cu Sinteza Zilei, mitingul de marți seară din Piața Universității la care au participat aproximativ 100 de persoane. Realizatorul În gura presei a comparat mobilizarea de 1 Decembrie cu cea de după evenimentele de la Colectiv când în stradă au fost și 30.000 de oameni.

''Extraordinar a fost mitingul de ieri al tinerilor frumoși și liberi. Nu contenesc să mă mir de ieri încoace. Toată lumea aștepta să vadă tineretul cum iese pentru reformarea morală a societății românești. Adică, e limpede acum pentru toată lumea că ''ieșeala'' aceea în stradă cu ''Jos clasa politică'', ''Corupția ucide'' n-a fost, evident, o agendă politică, n-a fost manipularea cinică a unei emoții legitime. A fost pur și simplu dorința de schimbare, dorința de reformare, dorința de un nou început. Și au spus: dom'le pe 1 decembrie facem mare ieșeală națională să dăm energie schimbărilor. Și extraordinar a fost - nu fost nici iuloș. Sau poate el era, dar l-a arestat DIICOT-ul'', a spus Badea. 



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close