Antena 3 CNN Politică PC, în dezacord cu Dan Voiculescu, pe tema suspendării lui Băsescu. Radu Tudor: De acum avem un semn de întrebare asupra PC şi a lui Constantin

PC, în dezacord cu Dan Voiculescu, pe tema suspendării lui Băsescu. Radu Tudor: De acum avem un semn de întrebare asupra PC şi a lui Constantin

PC, în dezacord cu Dan Voiculescu, pe tema suspendării lui Băsescu. Radu Tudor: De acum avem un semn de întrebare asupra PC şi a lui Constantin
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Noi 2014   •   20:44

Radu Tudor s-a arătat neplăcut surprins de reacţia şefului PC, Daniel Constantin, care a spus că partidul nu susţine suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, aşa cum a cerut, în urmă cu o zi, preşedintele fondator al conservatorilor, Dan Voiculescu.

"E pentru mine o surpriză mai mult decât neplăcută să aud că Daniel Constantin, membru în guvern şi lider al unui partid aflat în coaliţia de guvernare, nu susţine ideea suspendării lui Traian Băsescu. Faptul că Daniel Constantin nu e de acord cu Dan Voiculescu e o chestiune ce ţine de caracterul acestei persoane şi n-o să comentez", a spus Radu Tudor, marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

"Cred că din momentul de faţă avem un semn de întrebare asupra PC şi a lui Daniel Constantin", a adăugat Radu Tudor.

Preşedintele PC Daniel Constantin a declarat, marţi, că nu există, în momentul de faţă, în partid un curent favorabil demersului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

Reacţia lui Daniel Constantin vine după ce Dan Voiculescu a îndemnat ieri PC să meargă mai departe cu demersul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

"S-a discutat foarte puţin acest aspect, colegii nu au ridicat această problemă. Sigur că au fost colegi care au adus-o în atenţie, dar nu a existat, în momentul de faţă, un curent favorabil. Sigur că, acum câteva săptămâni, domnul Tăriceanu a pornit acest demes, au fost colegi din PC care au agreat şi chiar au semnat cererea la momentul respectiv pe care a înaintat-o dl Tăriceanu şi care se află undeva în circuitul Parlamentului, pentru că existau atunci anumite motive şi îngrijorări. Astăzi, contextul politic este cu totul şi cu totul altul şi colegii din PC nu au simţit nevoia unui astfel de demers în momentul de faţă", a mai declarat preşedintele PC.



×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close