Antena 3 CNN Politică Politikix. Klaus Iohannis - apariție de Top Gun și apariții dezastruoase

Politikix. Klaus Iohannis - apariție de Top Gun și apariții dezastruoase

Politikix. Klaus Iohannis - apariție de Top Gun și apariții dezastruoase
Sursa foto: Foto: Facebook/Klaus Iohannis
de M.Z.    |    22 Oct 2017   •   15:23

România golfului bine făcut. Sau pas cu pas către următoarea gaură. Ar putea să fie noile sloganuri al lui Klaus Iohannis. După trei ani de mandat, preşedintele taie prima panglică. 

Nu a fost la inaugurarea unei şcoli, a unui spital sau a unui drum, ci la inaugurarea unui teren de golf, noul sport preferat de Iohannis. 

În plină criză politică, preşedintele Klaus Iohannis a mers la Teleac, în judeţul Alba pentru a se relaxa la Golf. Un week-end bine meritat după ce a pus jar pe focul coaliţiei şi i-a îndemnat pe Dragnea şi Tăriceanu să îşi rezolve singuri problemele. Şi cum el nu avea prea multe probleme, s-a delectat cu frumuseţile locului. 

Prezenţa lui Iohannis nu doar că nu a trecut neobservată, din contră, chiar preşedintele a vrut să fie în centrul atenţiei. A povestit minute bune cu mai multe persoanje controversate printre care Ioan Rus, Virgil Ardelean - Vulpea, fostul şef al Doi şi un sfert, dar şi cu realizatorul TV Rareş Bogdan cu care s-a şi tras în poză. 

De remarcat şi ţinuta lui Iohannis. A vrut să pară îmbrăcat de golf, însă în dulap a găsit doar pantalonii mulaţi cu care a făcut furori în trecut şi o pereche de mocasini albi. 

Nici pe terenul de golf, Iohannis nu punctează la capitolul imagine. Ţinuta prezidenţială este total inadecvată, Iohannis purtând bocancii de munte, în loc de pantofii de golf. 

Klaus Iohannis a făcut furori cu ţinuta pe care a purtat-o în această vară când a vizitat baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Atunci preşedintele a impresionat-o până şi pe Prima doamnă, Carmen Iohannis care nu s-a putut abţine şi i-a transmis soţului câteva inimioare pe pagina de Facebook. 

Tot la capitolul "bine îmbrăcat" intră şi ţinuta pe care preşedintele a purtat-o la ziua marinei. În ambele ocazii, Iohannis a făcut senzaţie mai ales cu ochelarii de soare.

Însă Iohannis nu şi-a ales mereu bine hainele. A dat greş cu echipamentul de munte atunci când a fost surprins de un cioban şi s-a lăsat fotografiat alături de acesta cu rucsacul în spate, într-un tricou ponosit. 

O altă ţinută care a stârnit reacţii amuzante este cea pe care a purtat-o anul trecut la manifestările de Ziua Unirii, de la Iaşi. Atunci, Iohannis şi-a pus o căciulă mare de blană, iar în mediul online au apărut rapid imagini în care poza sa era alăturată uneia cu Nicolae Ceauşescu, purtând o căciulă asemănătoare. 

La categoria Iohannis cu căciulă intră şi imaginea surprinsă la Palatul Cotroceni, când preşedintele a primit cadou un clop.
 

×
Subiecte în articol: Politikix Klaus Iohannis
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close