Antena 3 CNN Politică Ponta: Am dizolvat conducerea organizaţiilor PSD sector 1 şi 5

Ponta: Am dizolvat conducerea organizaţiilor PSD sector 1 şi 5

Ponta: Am dizolvat conducerea organizaţiilor PSD sector 1 şi 5
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Ian 2015   •   15:30

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a confirmat vineri dizolvarea conducerii organizaţiilor sectoarelor 1 şi 5 din Organizaţia PSD Bucureşti, decizia fiind luată de Comitetul Executiv Naţional al partidului, la propunerea liderului organizaţiei, Ecaterina Andronescu, informează Agerpres.

 
Preşedinţii interimari ai PSD sector 1 şi 5 sunt deputaţii Dan Tudorache şi Cristian Rizea, a precizat Ponta.
 
"Nu sunt tensiuni. La propunerea doamnei Andronescu, preşedinta organizaţiei, am dizolvat organizaţiile de la sectorul 1 şi sectorul 5, i-am numit pe domnii deputaţi Tudorache, coordonator la sectorul 1, domnul Rizea la sectorul 5, şi au primit ca sarcină ca, până la Consiliul Naţional, să vină cu un proiect de restructurare a organizaţiei de Bucureşti în ansamblul său, în aşa fel încât să mergem în alegerile locale şi parlamentare cu o structură puternică în municipiul Bucureşti", a declarat Victor Ponta.
 
El a adăugat că nu îşi doreşte să plece nimeni din partid, dar nimeni nu poate fi ţinut cu forţa.
 
"Noi nu ne dorim să plece nimeni. Va pleca, cineva, înţeleg în alianţă cu PNL-ul, înseamnă că atunci acolo e locul lor, nu are rost să-i ţinem cu forţa pe cei care se simt mai apropiaţi de doamna Gorghiu sau de domnul Blaga", a adăugat preşedintele PSD.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close