Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu este o legumă politică fără idei. Udrea îi pune vorbe în gură

Ponta: Băsescu este o legumă politică fără idei. Udrea îi pune vorbe în gură

Ponta: Băsescu este o legumă politică fără idei. Udrea îi pune vorbe în gură
Sursa foto: Foto: bejeus.com/allaboutthebible.net
18 Apr 2011   •   13:07
Preşedintele Băsescu este o legumă care nu are idei proprii, este de părere liderul social-democraţilor, Victor Ponta. Preşedintele PSD a făcut această declaraţie după ce a fost întrebat cum comentează declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la Vasile Blaga.

"Domnul Băsescu este din ce în ce mai mult o legumă politică. Nu mai are idei proprii, doamna Udrea şi grupul mafiot din jurul ei îi pun vorbe în gură. Este tipic pentru un regim autoritar pe final de regim. Dacă aţi văzut în istorie, astfel de şefi autoritari devin, spre sfârşit, o legumă şi apare întotdeauna în jurul lor o femeie puternică sau un grup. Dacă aţi văzut, domnul Băsescu habar nu avea ce vrea doamna Udrea să facă în Capitală, era total incoerent", a declarat Ponta, citat de Mediafax.

Preşedintele PSD a adăugat că Băsescu "este din ce în ce mai rupt de realitate" şi "urăşte din ce în ce mai mult românii".

"Va termina la fel de urât şi de lamentabil cum au sfârşit şi alţi dictatori. Este un blestem pentru România, şi cu Carol al II-lea, şi cu Nicolae Ceauşescu s-a întâmplat că la finalul carierei politice au arătat la fel, cu doamne care le spuneau ce să facă şi grupuri în jurul lor", a mai spus Ponta.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Elena Udrea vasile blaga
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close