Antena 3 CNN Politică Ponta, despre noul său proiect politic: Grindeanu nu va face parte din el

Ponta, despre noul său proiect politic: Grindeanu nu va face parte din el

Ponta, despre noul său proiect politic: Grindeanu nu va face parte din el
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Sep 2017   •   13:21

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, că, în următoarele zile, va prezenta noul său proiect politic pe care l-a anunţat încă din luna iulie, precizând însă că el nu va face niciun compromis cu Liviu Dragnea, aşa cum a făcut fostul premier Sorin Grindeanu. 

În plus, referitor la proiectul său politic, fostul șef al PSD, Victor Ponta, a menționat că fostul premier Sorin Grindeanu nu va face parte din el.

"În câteva zile îl voi prezenta (proiectul politic - n.r.). Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte şi domnul Grindeanu. După cum ştiţi, va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta. Nu comentez mai mult. Eu mi-am ales drumul şi sunt foarte mulţumit că fac ceva de care să nu îmi fie ruşine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este şi o limită. Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac şi nu are nicio funcţie cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului. 

Citiți și Ponta, un nou atac la Guvernul Tudose: Dacă nu există altă opoziție, fac eu. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close