Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, atacat într-un articol “pe surse”: "Sper că această informație se va dovedi neîntemeiată"

Victor Ponta, atacat într-un articol “pe surse”: "Sper că această informație se va dovedi neîntemeiată"

Victor Ponta, atacat într-un articol “pe surse”: "Sper că această informație se va dovedi neîntemeiată"
03 Iul 2016   •   11:08

Premierul Victor Ponta a publicat, duminică, pe Facebook, o știre conform căreia președintele PSD, Liviu Dragnea, ar considera că unul dintre cei mai mari dușmani ai PSD ar fi Victor Ponta.

Ponta scrie că este dezamăgit și își exprimă speranța ca știrea să nu fie adevărată.

“Liderii PSD s-au reunit într-un ultim Comitet Executiv, în care au discutat despre evenimentele politice din ultima perioadă, iar Liviu Dragnea a avut poziții extrem de tranșante. Potrivit unor surse participante la ședință, Liviu Dragnea a spus că unul dintre cei mai mari dușmani ai PSD în acest moment este Victor Ponta, fostul lider al partidului. Dragnea susține că prin atitudinea sa publică, în care înțeapă liderii partidului, Ponta nu ajută deloc la creșterea PSD, ba dimpotrivă”, se arată în articolul citat.

În replică, Ponta scrie:

“Sunt foarte dezamagit si suparat DACA aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD/

- pe langa faptul ca o asemenea idee este neadevarata si nedrepta ( dupa ce toata viata mea politica am activat doar in PSD si dupa ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin si Calin Tariceanu au fost mereu aliati corecti si de incredere) cred ca este si o mare greseala - adevarsarii adevarati ai PSD sunt cei de la noul PNL si cei care au vrut mereu distrugerea PSD si a liderilor sai!

Daca intr-adevar Liviu Dragnea ar gandi asa atunci la Cotroceni trebuie deschisa sampania! Eu sper insa ca a fost doar o informatie "pe surse" care se va dovedi neintemeiata.”

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close