Antena 3 CNN Politică Premierul Victor Ponta merge astăzi la Bruxelles. Va avea loc o întâlnire a grupului "Prietenii Coeziunii"

Premierul Victor Ponta merge astăzi la Bruxelles. Va avea loc o întâlnire a grupului "Prietenii Coeziunii"

Premierul Victor Ponta merge astăzi la Bruxelles. Va avea loc o întâlnire a grupului "Prietenii Coeziunii"
de O.P.    |    13 Noi 2012   •   05:51

Premierul Victor Ponta va participa azi la Bruxellles, la o întâlnire la nivel înalt a grupului " Prietenii Coeziunii", din care fac parter state ce beneficiază de fonduri comunitare destinate reducerii discrepanţelor de dezvolatare în interiorul Uniunii Europene.

Întâlnirea va avea loc la Parlamentul European şi va reuni la masa rotundă atât şefii Instituţiilor Europene, cât şi reprezentanţi din peste 15 ţări membre. Primirea delagaţilor va avea loc la ora 14:45  şi va fi urmată de discuţiile oficiale, urmând ca mai apoi, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, dar şi Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, să susţină o conferinţă de presă.

Aceasta este ultima reuniune a "Prietenilor Coeziunii", în cadrul căreia statele trebuie să îşi fixeze o poziţie comună cu privire la alocările din următorul exerciţiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2014-2020.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close