Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Dragnea, după ce Tăriceanu a evitat un răspuns clar în privința candidaturii la prezidențiale

Prima reacție a lui Dragnea, după ce Tăriceanu a evitat un răspuns clar în privința candidaturii la prezidențiale

Prima reacție a lui Dragnea, după ce Tăriceanu a evitat un răspuns clar în privința candidaturii la prezidențiale
03 Sep 2018   •   18:46

Liviu Dragnea a afirmat, luni, că nu vrea să-i dea prin intermediul presei o replică lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a refuzat să dea un răspuns ferm în privința unei candidaturi la prezidențiale din partea Coaliției PSD-ALDE și adeclarat că cel mai bun moment pentru această desemnare ar fi începutul anului viitor.

"Păi, o să-i spun dumnealui, ca să nu comunicăm așa, prin presă. Da, am răspuns la întrebare. O să vorbesc cu domnul Tăriceanu exact după ce terminăm această conferință de presă", a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că, deşi au existat discuţii pe această temă, este prea devreme pentru a stabili dacă ALDE şi PSD vor avea un candidat unic sau vor merge pe drumuri separate la viitoarele alegeri. 

„Să știți că aceste discuții nu sunt noi. Am mai avut discuții pe acest subiect, nu mi-am schimbat punctul de vedere. Am convenit cu președintele PSD, Liviu Dragnea, să facem o discuție și să hotărâm. Cred că nu a vrut să transmită acest mesaj prin intermediul presei colegilor săi. Practic, nu suntem în situaţia de a fi luat vreo decizie în acest sens. Este mult prea devreme pentru a lua vreo decizie referitoare la un candidat comun sau nu şi cine va fi candidatul", a afirmat Tăriceanu.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close