Antena 3 CNN Politică PSD se reuneşte în Comitetul Executiv Naţional pe 30 şi 31 ianuarie

PSD se reuneşte în Comitetul Executiv Naţional pe 30 şi 31 ianuarie

PSD se reuneşte în Comitetul Executiv Naţional pe 30 şi 31 ianuarie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Ian 2015   •   17:28
Social-democraţii se reunesc în Comitetul Executiv Naţional (CExN) pe 30 şi 31 ianuarie, a anunţat, luni, preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.
 
"Am confirmat reuniunea CExN şi a grupurilor parlamentare pentru 30 şi 31 ianuarie şi, în cadrul Comitetului Executiv şi cu grupurile, vom lua decizii care ţin de convocarea Consiliului Naţional şi a celorlalte structuri statutare. (...) Organizaţia de Bucureşti este condusă de dna Andronescu. Am discutat cu dna Andronescu şi cu ceilalţi lideri din Bucureşti şi la CExN ne vor spune de ce au nevoie pentru a-şi întări activitatea. Comitetul este cel care decide asupra măsurilor de organizare internă", a declarat Victor Ponta la finalul reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD, informează Agerpres.
 
El a subliniat că toate organizaţiile au nevoie să se întărească pentru "bătăliile politice".
 
"PSD are o anumită sarcină, de a asigura guvernarea la nivel central şi local, şi asta vom face în continuare", a adăugat el.
 
Întrebat dacă vor fi excluşi din partid cei care vor vota o eventuală moţiune de cenzură, Ponta a răspuns: "Normal, pentru că nu poţi să votezi o moţiune de cenzură împotriva propriului partid. E un lucru pe care orice partid îl face. Deocamdată nu ştim despre ce moţiune vorbim, adică nu pot să exclud pe cineva care va vota o moţiune care încă nu a fost depusă".

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close