Antena 3 CNN Politică Puţini ştiau asta despre al treila om în stat. De ce poate fi numit "Cenuşăreasa Parlamentului"

Puţini ştiau asta despre al treila om în stat. De ce poate fi numit "Cenuşăreasa Parlamentului"

Puţini ştiau asta despre al treila om în stat. De ce poate fi numit "Cenuşăreasa Parlamentului"
de O.P.    |    17 Ian 2013   •   06:14

 Parlamentul României s-a umplut de oameni ai căror profesii nu au avut până acum nicio legătură cu politica sau instituţiile statului. "Cenuşăresele Parlamentului" sunt ingineri agricultori, mecanici sau instructori auto de meserie. Însă indiferent de profesie, toţi au planuri mari de viitor.

Deputatul Verginel Gireadă este de profesie mecanic agricol. Are 44 de ani. La 42 şi-a luat şi Bacalaureatul. A muncit şi a investit tot într-o micro-fermă de care este mândru.

La finalul lui 2012 a candidat pentru un loc în Parlament. Nu înainte să pună ordine lucruri la primărie. Acum deputatul Verginel Gireadă are planuri mari.

Ioan Ioveşcu, senator PPDD, a pornit şi el de jos. Nu de la sapă, ci din scaunul de şofer. A fost pe rând mecanic, instructor auto, iar se află într-o uşoară stare de... incompatibilitate....

Verginel Gireadă şi Ioan Ioveşcu au avut noroc.

Dar Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, al 3-lea om în stat, îi întrece. Sub costumele scumpe, se ascunde de fapt o salopetă veche de lăcătuş mecanic. A muncit timp de 5 ani pe şantierele CFR Craiova.




×
Subiecte în articol: parlamentari
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prima apariției a prințesei Kate după ce a fost diagnosticată cu cancer
x close