Antena 3 CNN Politică Radu Tudor, despre situația din PSD: Nu mai poate continua așa, e un partid complet dezarmonizat

Radu Tudor, despre situația din PSD: Nu mai poate continua așa, e un partid complet dezarmonizat

Radu Tudor, despre situația din PSD: Nu mai poate continua așa, e un partid complet dezarmonizat
de M.Z.    |    10 Oct 2017   •   21:26

Analistul politic Radu Tudor este de părere că situația din PSD nu mai poate continua în acest fel, partidul fiind ”complet dezarmonizat”. Întrebat despre prestația de luni seară a premierului Mihai Tudose, de la Sinteza zilei, Radu Tudor a răspuns:

”Generatoare de hotărâri ale partidului la putere. Situația din PSD nu mai poate continua în felul acesta, e un partid complet dezarmonizat, la 10 luni după ce a preluat puterea”, a comentat Radu Tudor, realizator Antena 3, marți, la emisiunea Sinteza Zilei.

De la ce a pornit de fapt scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul făcut de Institutul Avangarde, care arată că Guvernul s-a prăbuşit brusc la capitolul încredere, de la 40% la 27%.

Cabinetul Tudose a fost instalat în urmă cu aproximativ patru luni, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva propriului Guvern.

Citiți și Premierul Mihai Tudose, la Antena 3: Am spus într-un cerc de prieteni că-mi dau demisia. Urmează o mini-remaniere. Nu am o relație fericită cu Liviu Dragnea

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close