Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: În momentul de faţă, Victor Ponta controlează încă PSD

Radu Tudor: În momentul de faţă, Victor Ponta controlează încă PSD

Radu Tudor: În momentul de faţă, Victor Ponta controlează încă PSD
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    16 Iul 2015   •   11:59

Analistul politic Radu Tudor este de părere că Victor Ponta încă mai conduce partidul după ce s-a retras de la şefia PSD şi ar face acest lucru cu ajutorul şefei interimare Rovana Plumb.

 
"Mie mi se pare totuşi că în momentul de faţă, şi prin votul BPN unanimitate de ieri, Victor Ponta controlează încă partidul prin intermediul preşedintelui interimar Rovana Plumb", a spus analistul politic Radu Tudor, joi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte faptul că Liviu Dragnea s-ar pregăti să contracandideze cu Rovana Plumb la şefia interimară a partidului, jurnalistul Antena 3 este de părere că acest lucru era de aşteptat, având în vedere, mai ales, relaţia dintre cei doi.
 
"Era de aşteptat ca Liviu Dragnea să fie cel care vrea să candideze la o funcţie în partid", a spus Radu Tudor, care a amintit de "tandemul Ponta-Dragnea care a condus partidul".
 
De asemenea, Radu Tudor a amintit de faptul că Liviu Dragnea a fost condamnat cu suspendare, dar "se pare că nu e un impediment" pentru el.

Citiţi şi Liviu Dragnea va candida pentru funcţia de preşedinte interimar al PSD.
 
 

×
Subiecte în articol: radu tudor Victor Ponta
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close