Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Ludovic Orban merita să fie preşedintele PNL

Radu Tudor: Ludovic Orban merita să fie preşedintele PNL

Radu Tudor: Ludovic Orban merita să fie preşedintele PNL
de S.T.    |    18 Dec 2014   •   13:40

Jurnalistul Radu Tudor este de părere că prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban ar fi meritat şefia PNL, pentru că a fost întotdeauna "un om loial partidului".

"Am crezut că poate fi vorba de o competiţie serioasă şi că nişte oameni care au o îndelungată tradiţie atât în partid cât şi în conducerea acestuia ar putea să candideze, să fie votaţi, şi să-şi facă o campanie solidă în interiorul partidului. (...)Credeam că Orban va fi preşedintele Partidului, pentru că e un om care ar fi meritat acest lucru. E consecvent valorilor liberale, a fost în permanenţă alături de cei care au candidat din partea partidului la preşedinţie sau la funcţia de prim-ministru şi, în general, a fost un om loial partidului. Povestea asta cu aranjamentul de noapte între Iohannis, Atanasiu şi Gorghiu îmi face impresia că duce partidul istoric naţional liberal către o zonă foarte balcanică", a spus Radu Tudor.

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, în funcţia de preşedinte al vechiului PNL, copreşedinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close