Antena 3 CNN Politică Reacţia premierului Victor Ponta, după ce un PNL-ist i-a cerut să demisioneze

Reacţia premierului Victor Ponta, după ce un PNL-ist i-a cerut să demisioneze

Reacţia premierului Victor Ponta, după ce un PNL-ist i-a cerut să demisioneze
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    11 Iun 2013   •   19:08

Ioan Ghişe era cât pe ce să reaprindă scandalul din USL. Senatorul PNL i-a cerut lui Victor Ponta să demisioneze, pentru că ar fi înşelat aşteptările votanţilor alianţei. 

Premierul crede că Ghişe nu a avut mandatul PNL pentru a-i cere demisia.


"Ghişe e un personaj simpatic. Sigur, când nu mai am sprijinul Parlamentului, evident că voi demisiona. Îmi pare rău că am pierdut sprijinul dl Ghişe, dar asta e. În cazul dl Ghişe sunt convins că nu are niciun mandat din partea conducerii PNL. M-aş certa degeaba cu Antonescu. Nu cred că Ghişe îl întreabă pe Antonescu când face declaraţii. E un personaj independent", a răspuns premierul Victor Ponta.
 
Declaraţia prim-ministrului a fost prezentată în ediţia de marţi a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3.
 
Prima reacţie a fost a lui Mihai Voicu, purtătorul de cuvânt al PNL. Acesta spune că liberalii se delimitează de Ghişe, care vorbeşte în nume personal
 
La fel pare să creadă şi Victor Ponta, care a aflat de declaraţiile lui Ghişe în timpul vizitei în Germania.
 
Senatorul PNL Ioan Ghişe a spus că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, din cauza faptului că a încheiat un acord de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu
 
"Premierul trebuie să îşi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetăţenilor cărora le ceream votul că dacă îl aleg peste trei zile se duce să semneze acordul de coabitare cu Băsescu? N-a spus. Dacă spunea, îl mai alegeau? Poate nici măcar deputat. Când faci o construcţie pe câţiva ani, tu coabitezi cu aliaţii sau cu adversarul? Adversarul anunţat înainte de alegeri e partenerul de după alegeri. Iar aliaţii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de după alegeri. Coabitează reprezentanţii serviciilor secrete", a spus liberalul Ioan Ghişe, într-un interviu la ziare.com.

Citeşte şi Ciuvică, după ce Ghişe i-a cerut demisia lui Ponta: "E ca-n bancuri. După şase luni de coabitare, s-a trezit şi domnul Ghişe"

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Ioan Ghise 100 de minute
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close